fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

pervitin

Crocky

Ahoj,mám docela velké dilema.Byla jsem závislá na pervitinu(brala jsem ho intenzivně jehlou oůl roku od poloviny 1999 a pak skončila na dvouměsíčním pobytu),po pobytu jsem chvíli abstinovala,měla jsem cca čtyřikrát recidivu s pervitinem(naposled v lednu 2001),nicméně od podzima 2000 jsem až do června minulého rolu intenzvivně brala mdma,marihuanu,občas i toluen.Nyní už přes rok chodím s přítelem a abtinuji,začala jsem chodit i na doléčovací skupińy.V poslední době mám však velké chutě na P,zdají se mi o tom pravidelně sny,které vždy skončí tak,že si to vezmu.Došlo to tak daleko,že se snažím přítele přesvědčit,že bych si to chtěla dát jednou-naposled.Věřím,že teď už mám vůli tak silnou,že bych se"nerozjela".Přítel jde až do krajnosti-prý to chce vyzkoušet též,což v žádném případě nechci.Poraďte co dál...Díky.

Odpověděl: Jakub Minařík

Mohu-li mít dobrou radu - mluvte o tom na doléčovací skupině a dohodněte si i individuální sezení i s partnerem. Jinak mám dojem, že budete brát oba. Závislost je potvora a jakmile vám to ujede, tak jste v ... Doslova a do písmene. Jen na vysvětlenou - on je podzim - stíny jsou stínovatější - dýpa čeká za rohem ... To je doba, kdy se má leckdo chuť intoxikovat. Tak si dejte pozor. Zahodit rok abstinence a spoustu práce by byla škoda. Velká škoda.
Držím palce, ať to ustojíte. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko