fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

o kocickach pro Dr Minarika

K.

dobry den pane doktore,asi si na mne nepamatujete,ale priblizne pred rokem jsem vam psala,ze uz neberu pervitin (to je porad pravda), psala jsem vam to tenkrat v takovych radoby jinotajich jakoze ke dverim chodi obcas skrabat kocicka a prosi si o nasypani dobrot...vzpominate? predstavte si, ze u nas v ulici ted opravdu mnouka ztracena a hladova kocka a ja ji nosim mliko. mel jste pravdu, od te doby, co ji krmim, se od naseho domu nehne. myslela jsem na vas, kdyz jsem ji vcera davala misku a rikala si, ze je lepsi krmit ztracenou kocku nez sebe. vim, ze mate urcite moc prace, ale diky, jestli jste si tohle precetl.neni to dotaz, jen takova poznamka, ze jsem na vas myslela a dala vam v mnohem za pravdu, a to presto, ze vas vubec neznam. mejte se a diky!

Odpověděl: Jakub Minařík

Nemáte zač. A jsem rád, že jste se ozvala. Není špatné tu a tam slyšet, že jsme někomu pomohli. No a tu kočku pozdravujte. A držte se. Kdyby bylo třeba, klidně se ozvěte. Ale můžete se ozvat i jen tak, když se vám bude chtít.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko