fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Je to normální ?

Morpheus

Především zdravím všechny kdo se podílejí na fungování tohoto skvělého projektu. A teď k dotazu. Před 3mi lety jsem kouřil marihuanu a párkrát si taky dal LSD a pervitin (nastěsti uz je to všechno pryč). Jednou se mi po pervitinu udělalo nák špatně, motala se mi hlava a všechno jsem vnímal jakoby "Rozostřeně". To byl můj poslední pokus s drogama. Ale v posledních 3 letech trpím uzkostnými stavy a hlava se mi točí pořád. Tak jsem navštívil Neurologa a stanovil mi diagnózu panická porucha. A točení hlavy je prý od krční páteře (dělám programátora tak je to celkem možné). Teď už 5 dní beru Zoloft a zatím se mi moc neulevilo. Myslíte že ty moje experimenty mě tak rozhodili že sem se s tím za 3 roky sám nevypořádal ? A myslíte že prášky pomůžou ? Cejtim se ted nák bídně. Děkuji za brzkou odpověď. A věrím že vaše práce pomůže hodně lidem.

Odpověděl: Jakub Minařík

Efekt zoloftu čekejte až tak po 3 týdnech braní. tohle je lék na dlouhodobé užívání, ne na loupnu si pilulku a bude dobře. Ohledně té příčiny. Ano - mohlo to být způsobeno užíváním drog. Navíc pervitin a LSD patří v tomhle ohledu mezi "nejlepší".
P.s. Vydržte, tohle bude fakt chvilku trvat, než se to zlepší. Kdybyste si o tom chtěl promluvit a jsme pro vás dopravně dostupní, stačí říct. Jsem vám k disposici. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko