fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Extáze je pro mě bad trip

Mari-jane

Dobrý večer. Je fajn, že existujete, ale k věci! Poraďte mi prosím, jak se dostat do extáze, když už na extázi jsem! Můj dotaz je doopravdy zvláštní! I já sama jsem tak trošku zvláštní, ale nakonec kdo ne, že ano? Můj problém je, že vždy když požiju extázi dostaví se přesný opak učinku než jaký bych čekala. Jsem strašně nervozní a připadám si strašně. Lidi kolem mě jako by se na mě pořád dívali a věděli jak se zrovna teď cítím, jakoby čekali co udělám. Čekaj na každý můj pohyb, na každý slovo! Většinou ani nedokážu tancovat a modlím se ať už to skončí! Ať už je ráno! Ráno je to ale ještě horší! Ne, že bych měla nějaký hrozný dojezdy,to ne, ale nesnáším se za to, že jsem včera zase měla extázi a vůbec si ji neužila! Promrhala jsem skvělí večer! A pak to chci zase napravit, ale každá extáze je stejná a pořád se to opakuje! Vy mi asi teď napíšete ať to teda nepapám, ale to mi moc nepomůže. Já bych si to totiž chtěla strašně móóóc zažít! A proto to dosebe cpu pořád dokola! Poraďte mi prosím jak se dostat se do extáze, když už na extázi jsem. Předem děkuji!!!

Odpověděl: Martin Hulík

Jdete na to špatně. Chcete si to zažít a taky to zažíváte. Důvěřujte svým pocitům a neberte extázi. Lepší už to totiž asi nebude. Ledaže byste chtěla být závislá na tom, jak je vám pokaždé blbě.
Tomu, co prožíváte při intoxikaci, se říká paranoia, lidově stíhy. Můžou vám zůstat natrvalo, když je budete dál živit.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko