fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Katka narkomanka - dokument

Katka

Dobrý den, pokaždé, když si vzpomenu na dokument o Katce narkomance, který jsem viděla několikrát ( video ), zajímá mě, jak se asi má. Docela bych s na 99% troufla tvrdit, že asi hodně špatně. Minulý rok jsem byla dokonce tak skeptická, že jsem si říkala, že už asi ani nežije - závěr dokumentu byl opravdu hustej. Ale pak jsem ji viděla před hlavním nádražím, jak si šlehá ( bohužel po jejím boku byla holka, která vypadala ještě velice dobře / zachovale ). Je neuvěřitelný, s čím vším si lidský organismus dokáže poradit, kde bere tělo pořád sílu. Vždyť oni se o něj nestarají, nejedí a jenom ho zásobují těmi nejhoršími látkami. A co ten kluk, tkerý byl na začátku dokumentu jejím přítelem a na konci už ne? Máte o něm nějaké informace. Kdyby ano, tak nevím, co by z mého pozdravování měli, že? Byla to jen taková úvaha, ale potěšilo by mě, kdybyste mi o nich mohli aspoň něco napsat. Moc děkuju. K.

Odpověděl: Martin Šefránek

Dobrý den, zdravím vás Katko. Vím, který dokument máte na mysli, protože jsem ho taky viděl a myslím, že byl hodně zajímavý a dobře udělaný. Váš pozdrav se můžeme Kateřině pokusit vyřídit, ale bohužel vám o ní nic bližšího napsat nemůžu, protože jako zdravotnické zařízení je K - centrum povinno chránit veškeré informace o svých klientech. Je to myslím pochopitelné. Každopádně děkujeme za váš zájem. Přeji pěkný den.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko