fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

ze šňupání na jehlu

hopikC52

jaká je pravděpodobnost, že uživatel pervitinu, který na něm je závislý přes 4 roky, avšak šňupe přejde na jehlu?? on tvrdí, že nikdy, že je to jen otázka peněz a všichni jeho známý šňupou X let a nikdy by na jehlu nepřešli. Že i když zvyšuje dávky, vždycky se bude snažit nacpat to všechno do nosu i kdyby měl začít třeba krást! že "jehlaři" jsou póvl. To řekne feťák o feťákovi.... co si o tom myslíte? Dík.

Odpověděl: Dana Pěčová

Myslím si, že pravděpodobnost vždy může být, ale zřejmě kamarád Vám jasně naznačil, jak to má on. "jehlaři" jsou povl. Na pervitinu nevzniká fyzická závislost, ale to nezaručuje, že na jehlu nikdy nepřejde. Zřejmě pro něj jde o společenskou věc a tím i styl braní. Tím se možná vyhne chorobám, které většinou braní jehlou provází, např. AIDS, Hepatitida A,B a C, spousty zánětlivých a mykotických onemocnění. Závislosti na pervitinu se ovšem nezbaví. Ale na to se ani neptáte.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko