fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Zase ode mě - ještě dotaz

Peggy

Ahoj, už jsem vám dvakrát psala, moc díky za odpověď ! Ta "vypatlanost" se fakt zlepšuje, teď za posledních pár dní to byl úplně neuvěřitelnej skok. Ale mám teď ještě jeden problém. Dávám si tedy od E pauzu. Rozhodla jsem se, že na další párty půjdu až v březnu. Už mám i pevně stanovený datum a akci. A problém je ten, že se už teď tam tak šíleně těším, že skoro nedokážu myslet na nic jinýho. Hrozně mi to vadí. Třeba dělám nějakou práci, nebo si čtu knížku a najednou se přistihnu při myšlence "už aby byl březen, to je hrozný, ještě taková dlouhá doba". Asi jsem si dala tu pauzu moc krátkou ? I když mě připadá dlouhá. Ale ty obsesivní myšlenky mě štvou. Na druhé straně vidím výsledek toho, že už jsem skoro měsíc bez E, ty lítostivý nálady už zmizely. Ale pořád je tu takovej šedivej pocit nudy. Dík, že jste to dočetli až sem, je to zmatený jako vžycky. Jinak, ptali jste se odkud jsem, jsem z okolí Prahy.

Odpověděl: Jakub Minařík

Jsem rád, že to je lepší. Taky mě napadá, že jestli vás ta Extáze takhle drží, tak by možná stálo za to, být dost opatrná. Mohla by to být předzvěst vážnějších obtíží (třeba že se rozjedete fakt ostře). No, kdybyste stála o to si o tom promluvit, tak můj telefon asi znáte. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko