fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

efedrin

blue_alert

můj dotaz se zřejmě ztratil, zkusím ho tedy dát dohromady ještě jednou: jak se staví česká legislativa k efedrinu a jak hodnotíte případná zdravotní rizika? např. v nizozemsku se extrakt z rostliny ephedra prodává jako legální potravinový doplněk, a i při nepřekročení doporučené dávky má podle mých zkušeností zajímavé účinky (zvlášť když se zkombinuje s red bullem nebo trošičkou hulení), trochu podobné kokainu. v návodu varují před současným užíváním extáze a efedrinu, mělo by mezi nimi být min. 14 dní. snad kvůli serotoninu, nejsem si jistá. btw co myslíte, že by na něj řekla moje nosní sliznice? po odstrašující zkušenosti se šňupáním extáze už nejsem do dalších experimentů zrovna žhavá :-) děkuju.

Odpověděl: Jakub Minařík

Vaše otázka se neztratila jen nám to déle trvalo. Promiňte. S tím šňupáním, no, asi bych se na to vykašlal. Nebude to nic příjemného a navíc, myslete na svůj čich. Pokud se budete snažit neucítíte ani h..., když do něj upadnete obličejem. Jako bonus přikládám seznam nařízení o omamných látkách, včetně jejich seznamů. Hezké čtení. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko