fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Perník

DJ T.J.

Chci to porpvé zkusit, a tak se chci zeptat, jestli je možá nějaká zavislost(hned po prvním kopnutí)? ...už několikrát jsem měl Extázi.

Odpověděl: Bára Orlíková

Asi nečekáte, že vám to schválím, že ne? Myslím, že by vám mohla zkušenost s extází v rejstříku vyzkoušených drog stačit. Víte, se závislostí je to fakt o dost složitější, než by se zdálo. Samozřejmě, že po po prvním užití se o závislosti mluvit nedá. Ovšem jste tomu přinejmenším o krok blíž a nikdo vám nemůže zaručit, že si nedáte znovu. A znovu. Pervitin není hra, kterou když začnete hrát, tak jí pak ukončíte, kdy budete chtít. Kromě rizika vzniku závislosti na vás taky číhají další věci, včetně možnosti vzniku toxické psychózy a podobných nepříjemností. Jestli chcete víc informací o pervitinu, taksi přečtěte kolonku Stimulační drogy/Pervitin v červeném sloupci. Je to na vás, rozmyslete si to pořádně. Nemusíte mít všechno :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko