fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Źarlivost na pervitinu

Roman

Partnerka na mě žárlila po vysazení pervitinu žárlí bezduvodně dál

Odpověděl: Amrit Sen

Romane, zdravím Vás,

 

díky za důvěru. Žárlivost je velmi ošementný jev, který se s pervitinem i bez občas děje i v "nejlepších" rodinách, mám na mysli, že se žádné, ať už sociální, nebo jiné skupině nevyhýbá a v rámci celé lidské historie působí destruktivně ve vztazích, tím zvlášť, pokud je "chorobná".

 

Nevím o Vás, partnerce, ani vašem vztahu vůbec, ale vůbec nic. Pravdou je, že žárlivost v kombinaci s drogami, respektive pervitinem, který sám o sobě bývá nositelem úzkostí, podezřívání, bludů, se podepsal a podepisuje na rozkladu a rozpadu vztahů, nejen partnerských. Také, že případné psychické potíže i poruchy mohou různě dlouhou dobu po odeznění účinku drogy přetrvávat a někdy je třeba je léčit.

 

Netuším, jestli, jak dlouho a často pervitin partnerka, Vy, nebo vy oba užívá/užíváte, užívala, nebo jste užívali, kromě jediné věty v dotazu nepíšete nic, dokonce se ani na nic neptáte.

 

Promiňte, nemám tedy na co odpovědět. Pokud takto nestačí, zkuste napsat dotaz konkrétněji, aby bylo zjevné, na co se ptáte.

 

Přeji Vám i partnerce vše dobré,

Amrit Sen.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko