fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Drogy v pití ?

Kt

Dobrý den, mam podezdření že mi někdo hodil něco do pití. Byla jsem v baru aaa opravdu na tohle si dávám pozor vždy u baru jsem a koukam co mi kdo leje, ale když už jsem nějakýho v sobě měla tak mě pozval kluk na panáka, už nevím jestli to byl morgan nebo něco takového ale to bylo jediné pití do kterého jsem opravdu neviděla a on mi ho podával, a však po chvíli jsem šla s kamarádkama a moc pamatuju si mlhavě od toho momentu ale možná je to že jsem byla už unavená. Ale pak když jsem jela domu, z auta cestu domu si pamatuju(autě jsem zvracela a spala) pak doma jsem lehla a usla a ráno mi bylo špatně jak nikdy, celý den se mi chtělo zvracet a i jsem zvracela ráno a potom už jsem neměla co a zvracela jsem hleny jelikož jsem v sobě neměla ani vodu, za ten jedinej den jsem spadla 3kg a dokázala se najíst až večer trochu

Odpověděl: Anna Novotná

 

Dobrý den, Kt,

 

myslím, že Váš dotaz byl pravděpodobně vložen dvakrát, proto kopíruji svoji předchozí odpověď raději i sem:

 

Dobrý den, Kt,

 

děkujeme za Váš dotaz a za důvěru. Bohužel takhle na dálku nejsme schopni Vám s jistotou potvrdit, zda Vám někdo do pití něco vhodil, či nikoliv.

 

Možností je bohužel hned několik, mohlo Vám nesednout i množství a kombinace alkoholu, aktuální fyzické a psychické rozpoložení atd., ale samozřejmě jste se mohla stát i obětí protiprávního jednání někoho z návštěvníků baru.

 

Nepíšete, kdy se tato nepříjemná situace udála, ale pokud je to v řádu několika málo dnů (ideálně 1 - 3, z důvodu záchytu drogy v těle), určitě by stálo za to zakoupit si v lékárně orientační test na určení návykových látek v moči.

 

Pokud by se Vaše obavy potvrdily a chtěla byste řešit tento incident právní cestou, odkázala bych Vás na Právní poradnu A.N.O., která se zabývá právním poradenstvím souvisejícím s problematikou návykových látek. Jejich služby jsou pro Vás zdarma.

 

Právní poradna A.N.O.
Koněvova 95
130 00 Praha 3 - Žižkov

tel.: 222 582 932
mobil: 736 760 701

E-mail: ppano@asociace.org

Mají i vlastní online poradnu zde:

https://poradna.asociace.org/webova-poradna/

 

 

Obecně by Vám pro očistu organismu a jeho návrat do normálu měl pomoci odpočinek, dostatek tekutin a doplnění vitaminu a minerálů. Pokud by Vaše zdravotní problémy přetrvávaly, raději bych neváhala a obrátila se na praktického lékaře, aby vyloučil jiné příčiny Vašich potíží.

 

Moc přeji ať je Vám brzy lépe!

 

Za Drogovou poradnu zdraví

Andula Novotná

 

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko