fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

špatný stav z trávy

žabo

Dobrý den, asi před rokem a půl jsem si dala marihuanu. Dávala jsem si jí sama doma, teď vím, jak to bylo hloupé. Dostala jsem ji jako dárek, měla jsem v plánu se kouknout na film a jít spát. Naneštěstí mě ale potkal hrozně nepříjemný stav, bušilo mi srdce, hrozně sem se třásla a byla mi zima. Pamatuju si, že sem měla hrozný strach a panikařila jsem. Bylo to jako bych se každou chvilku probouzela ze snu. Vždycky jsem zapomněla co se děje, a když sem si uvědomila že vůbec existuju a že se cítím hrozně, znovu sem na to zapomněla. A tak pořád dokola. cítila sem se jak uzavřená v myšlenkové smyčce, kterou sem zažívala pořád dokola. Nemohla sem udržet myšlenku a chvilkama sem myslela, že se zabiju, jak sem se cítila hrozně. Doufala jsem, že to další den přejde, ale ten divný pocit přetrval. Ne v tak velké míře, ale už to nebylo jako dřív. Pokaždé co sem se soustředila na to, jak se cítím, vrátilo se to. jako bych byla pořád ve snu, a když sem se "probudila" do reality, zapomněla sem co se dělo před tím. Nezapomněla jsem na to co dělám, nebo kde jsem, ale prostě na to že jsem. Trvalo to asi tři měsíce a pomalu se to zlepšovalo. Trávu sem si pak ještě párkrát dala, nebylo to tak hrozné, a vždycky sem to přetrpěla. Nevím proč sem to dělala, protože se mi to pokaždé se mi to vrátilo. Každopádně to trvá do teď. Když se zamyslím nad tím, jak vnímám okolí, hrozně se vyděsím a začne mi bušit srdce. Jako bych věci nevnímala správně. Už to trvá hrozně dlouho, a nikdy to úplně neodešlo. Netuším co s tím mám dělat.

Odpověděl: Markéta Kordová

 

Dobrý den,

bylo by určitě rozumné vyhledat pomoc a vše co se Vám dělo po užití, a ještě teď děje, zkonzultovat.

Doporučuji obrátit se na kolegy z Denního stacionáře, zde kontakt a další informace v odkaze:

 

Denní stacionář, SANANIM

Janovského 26
Praha 7

(nedaleko Veletržního paláce, mezi zastávkami tramvaje Strossmayerovo náměstí a Výstaviště - vchod se zvonkem přímo z ulice)

mapa  

 

pevná linka: +420 220 803 130

mobil: +420 605 212 175

 

e-mail: stacionar@sananim.cz

 

Pondělí

8 - 16

 16.30 -20

Úterý

8 - 16

 

Středa

8 - 16

18.30 - 20

Čtvrtek

8 - 16

 17.30 - 19

Pátek

8 - 15

 

 V případě zájmu o individuální konzultaci je vhodné se nejdříve telefonicky objednat.

 

http://www.sananim.cz/o-nas-1/denni-stacionar-dst.html

 

MK

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko