fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Re: jak jí pomoct - jak dopadlo setkání

ramond

Dobry den,nedavno jsem sem psal s zadosti o radu s tou kámoškou. Děkuji za odpověď. Setkání s ní bylo celkem v pohodě. Přijela ráno - zaklepala mi u bytu,nebyla opilá za což jsem byl rád. Hnedka jsem jí to řekl. Usmála se a řekla,že když vstala tak si dala jen skleničku "na srovnání" (pro což mám pochopení),zeptal jsem se jaká byla cesta atd,povyprávěla mi o těch třech dnech co jsme se neviděli a říkala,že pak spala přes půlku dne a pak zase normálka. Nabídnul jsem ji jestli si nechce nějak víc pokecat,protože jsme to nerozbraly do deailu tu dobu co o ni nikdo nevěděl. Vysvětlila mi,že chvíli byla v Praze,pak tak nějak naslepo cestovala a nakonec skončila teda v Olomouci na podnájmu kde je poslední 2 měsíce. Že zezačátku tak byl jeden týpek,že se tam kdeco dělo (to z pochopitelných důvodů uvádět nebudu). A že nakonec jí ten byt nechal a sama tam je poslední měsíc.
Říkala,že to tam je fajn,ale když jsem se blíž ptal na toho cápka řekla mi jen to,že to byl nekdo s kym se seznamila nekde v klubu a byla tam spis tak na prespani,nez ze by s nim zila. Kdyz jsem se zeptala proc ji nechal ten byt,odpovedela ze ten chlapek rikal,ze se proste chce odstehovat,dal ji na 4 najmy a odjel. Zajimava historka. Zeptal jsem se ji jestli pracuje nebo tak,no prej nekdy dela nejaky brigady atd. Vyrazili jsme do mesta se bavit,trochu se sjet. Byl jsem rád,že za celou dobu co jsme byli spolu vypila jen 2 piva. Vrátili jsme se až v 5 ráno,byli jsme spolu do 10hodin - tulila se,videl jsem,ze ji to zase táhne ke me. Mluvili jsme spolu hodne a kdeco jsem zjistil. Napriklad par veci z mladi,to ze kdyz zmizela bylo to z duvodu ze ji prepadla hrozna uzkost z mista a potrebovala se uvolnit prave z par duvodu o kterych se driv nezmiňovala. Říkala mi,že ji nejvíc chyběj ty doby co jsme se všude tahali a pak se spolu nekde váleli v poly za mestem totalne ve vesmíru. Me ty doby chybej taky. A v tu chvily kdy jsme spolu zase vyrazili do klubu si to všechno připomněla. Já jsem si taky kde co připoměl. Řekl jsem,že bych ji chtel pomoct a odpovedi mi bylo,ze by se mnou chtela zase travit cas,ale vypada to ze me proste jen chce u sebe ale porad si jet ten svuj rytmus. Ptal jsem se ji,ze proc nepila kdyz jsme spolu byli ve meste - prej nemela chut pit. Sice jsme každej sežral tak půl gramu keťáku a 4 papíry,ale stejně. S tím jak to vypadalo,tak to bylo úžasný. Prej se zase sejdeme. Na vic dni. Dekuju za rady a sbohem.

Odpověděl: Marie Saudková

Ramonde, 

 

to co píšete je mnohem veselejší :)

Vypadá to jako láska. 

Samozřejmě můžou přijít starosti a problémy - minule jste se zmiňoval o těch zdravotních.

Vždycky myslete na to, že všechno má svoje důvody a každý problém svá řešení

 

přeju vám hodně štěstí

 

kdykoliv napište

 

Za Drogovou poradnu

Marie Saudková

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko