fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Nezvládnu to?

Anče

Dobrý den.Řeknu to narovinu,už 8 let jsem injekční uzivatelkou drog.Beru suboxon.Dvojku mám tak na den a půl.Nic jiného neberu.Píchám si jen z nutnosti,ne pro stav.Mám práci,bydlení,rodinu.Přítel to samé,je v léčbě a o sub. se semnou dělí.Strašně bych chtěla přestat,tělo to nezvládá.Jsem věčně nemocná,záněty atd.Nikdo o tom neví.Nevím kam se obrátit,otázka je jestli mi mohou vzít syna.Mám dobrý život i rodinné zázemí a tohle mi to všechno kazí.Nemluvě o tom že se bojím chodit k doktorům že to praskne takže spoustu věcí neřeším.Nedokážu si představit že se to někdo dozví.Nemůžu o syna přijít?I když se o něho příkladně starám?Mám z toho deprese že sama přestat nezvládnu.Děkuji za odpověď.

Odpověděl: Markéta Kordová

Anče, dobrý den,

 

dobře, že píšete.

 

Netuším odkud jste, v případě, že z Prahy, můžete se zcela nezávazně (lze i anonymně) dojít poradit ke kolegyni, která se přímo specializuje na práci se závislými matkami. Bylo by to pro Vás možné?

 

Určitě se ještě ozvěte, Markéta

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko