fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Jak usvědčit člověka

Kris1996

Dobrý den,
mnohokrát děkuji za Vaši odpověď k dotazu s číslem 308057.
Nevím jak postupovat dále, dne 28.8.2019 jsem skončila v nemocnici poté co mi hodil extázi do vína. S výsledky jsem zašla na policii a ty pro nedostatek důkazů a protože jim bývalý řekl, že je to lež, jak již u lidí co žívají pervitin bývá uzavřeli. Nyní docházím k psycholožce, z důvodu, že když se pokaždé setkám kvůli synovi s bývalým partnerem, tak si vyvolám panickou hrůzu a strach z toho, že to udělal znovu. Jsem jako blázen co si neustále dělá testy na drogy. Mám šílený strach a nevím jak postupovat dál. V noci nemohu usnout, mám návaly horka a mnoho myšlenek.Jak bych mohla postupovat dále a dokázat, že mi způsobil takovou psychickou újmu.
Děkuji moc za radu

Odpověděl: Amrit Sen

Kris, zdravím Vás,

 

vážím si Vaší důvěry, dobře, že píšete, děkuji za doplnění. Napište, odkud jste, pošlu kontakty na odborníky bezplatných služeb, kteří Vás ochotně podpoří a pomohou Vám. Stačí město, nebo větší město poblíž...

 

Zároveň nabízím možnost spojit se s pracovníky specializované Právní poradny A.N.O., která je projektem bezplatné právní pomoci, určeným uživatelům/bývalým uživatelům návykových látek (alkoholu a/nebo nelegálních drog) a gamblerům, rodinným příslušníkům a blízkým, či profesionálům poskytujícím adiktologickou péči.

 

Poskytuje právní pomoc ve všech odvětvích práva, zejména v oblasti práva trestního, občanského, rodinného, pracovního a zdravotnického. V rámci služeb nabízí nejen právní konzultace, ale i případnou obhajobu v trestním řízení či zastupování před civilním soudem.

 

Právní poradenství poskytuje formou osobních, telefonických nebo e-mailových konzultací a dále také prostřednictvím webové poradny a písemně:

 

 

Právní  poradna  A.N.O.

Koněvova 95
130 00 Praha 3 - Žižkov

Telefon: 222 582 932
Mobil: 736 760 701

E-mail: ppano@asociace.org

Web: http://poradna.asociace.org/

Webová poradna: http://poradna.asociace.org/webova-poradna/

 

Přeji Vám vše dobré a apeluji na využití nabízených kontaktů, bude dobré celou věc uzavřít a dát se díky terapeutické podpoře do kupy, v co největším klidu a komfortu.

 

Držím palce!

Amrit Sen

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko