fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Pálení u srdce po pervitinu

RadsiNijak

Dobrý den. Občas ale fakt občas beru pervitin nekupuji nic špatného žádné kloubní zmražené výživy nebo nějaké algifenové kapky ale opravdu pervitin co se u nás špatně dá sehnat. Pravý Stimulant , který člověka ani neomámí ale zrychluje prostě pervitin z efedrinu. Problém je že poslední dobou mám něco co sem nikdy neměl u lidí , kteří to kupují taky jenže sem si říkal že to je tím že na to nemají hlavu nechodí do práce nespí nejí a kupují si řízlé věci v poměru 0.2 (z pseudo kdo ví jaký výtřep a kdo ví jaký blb to dělal v lese na svíčce z nejlevnějšího toulenu z modafenů a ani to nebylo očištěné od fosforu , který byl i nejspíš z krabičky ze sirek. A k tomu si to píchají já si dám kapsli nebo nos nekouřím to ani nepíchám člověk co si píchne stimulant je pro mě stejná smažka jako , někdo kdo by bral heroin. Jenže postupem časo se to začlo projevovat i mě ! a to mám opravdu osvědčenou kvalitou jednou za velmi dlouhou dobu při které po 1 dávce 2 dny nespím ale nacpu do sebe jídlo a dám si prášky na spaní. Nehulím nejsem zastánce ani té nejslabší marihuany něco sem si o drogách četl a stimulanty kvalitní sou pro člověka co je zvládá a má to v hlavě v pořádku bezpečnější než opiáty, halucinogeny, a další sračky. Oni vše míchají a přesto se mto začal mít taky. Je mi 25 beru to občasně opravdu maximálně tak 10-15x do roka a to jen na sex nebo když je nějaký večírek. Tak že si říkám je možné že jsem se mýlil že to je kvalitou pervitinu nebo tím že si dají píčko, nato tramal, nato si zahulí a pak si dají třeba alkohol ?. Já tohle nedělám ovládám to nepotřebuji další neměl sem ani dojezdy a toxické psychozi už vůbec ne. Závyslí nejsem pervitin fyzickou závislost neprojevuje a tu bych poznal 5 let sem jedl tramaly došel sem i k 10 denně jenže bastáky byli tak silné že mi pomohl až pervitin. Po 3 dnech na pervitinu sem usl probudil se a nepotřeboval sem tramal od té doby neberu fakt nic jen ten pervitin ale včera jsem zrovna měl a ted mám pálení u srdce jinak je mi dobře ale mám místo zrychlené mluvy takovou pomalejší jako ty lidi kterým sem se smál. Je možnost že moje tělo prostě pervitin odmítá ? jen tak i když nemám srdeční problémy ? sem jen astmatik ale plíce mě nebolí. Nebo je to dojezd ? více lidí říkalo že je nemělo a pak jo že je to podle toho jak moc se hejbali pod učinkem stimulantu a jak silný byl čili kolik jim dopaminu zůstalo v hlavě protože přeci je kokain ho tam nechává hodně a je trošku přírodní jenže sehnat kvalitní je skoro nemožné , když už tak nemám 4.000 kč na gram. Protože ten za večer sním jelikož , každý 2 hodiny si musím dát znovu (odzkoušeno). Potřeboval bych od vás poradit čím by to mohlo být. PS: Do předu říkám že schízu nemám není to v mé hlavě a vím že se mi nic nestane ... ale i tak bych rád přišel na to z čeho to je.

Odpověděl: Markéta Kordová

 

Zdravím Vás,

 

zřejmě nedopatřením jste zadal totožný dotaz 2x, na první z nich již reagoval kolega Amrit Sen, tak se na to mrkněte. Dotaz spolu s odpovědí naleznete pod kódem 546933. Pokud by Vás ještě něco zajímalo, klidně ještě napište.

 

S pozdravem, MK

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko