fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

testy na drogy

Karel

Dobry den, chtel bych se vas zeptat ohledne testu na drogy pri policejnim vyslechu. Abych to trochu objasnil muj jeste nezletily kamarad byl obvinen z distribuce mdma a mozna i marihuany (verim, ze nepravem). Jde o to, ze jeho matka podepsala souhlas na krevni testy. Marihuanu mel pred 9 dny naposledy, ale je to kazdodenni uzivatel. Potom pervitin jako jednorazovou zkusenost, to bude neco pres mesic a mdma nemel cca 3 mesice. Na testy jde za 4 dny. Chci se tedy zeptat, kterou z uvedenych drog mu muzou najit a jaky to na nej bude mit vliv?

Odpověděl: Jana Justinová

Dobrý den,

pokud budou testy opravdu z krve, pak by mohl být pozitivní výsledek jedině na marhuanu, ale ani to není jisté. Pokud by testovali z moči - kde jsou látky zjistitelné delší dobu - pak marihuana bude pozitivní téměř s jistotou. Jaký to bude mít vliv na výsledek vyšetřování, to opravdu nevím, záleží na spoustě detailů celého případu a hlavně na tom, jakou váhu budou policisté přkládat faktu, že kamarád drogy i užívá.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko