fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Pomoc

Nevím

Dobrý den,
od svých 12 let jsem závislá na pervitinu. Podařilo se mi to překonat když jsem otěhotněla. Otce dítěte zavřeli a já se vrátila k rodině. Pár měsíců po porodu jsem ale nezvládla chuť a dala sem si. Od té doby s tím znovu bojují, ale co jsem se nastěhovala k nynějšímu příteli, vím že už si sami nedokážeme pomoct. Chci to řešit dřív než bude pozdě, kvůli synovi a hlavně kvůli sobě. Přítel to vidí stejně. Chceme to zvládnou. Ale je to vůbec možné? Dokážou dva lidi kteří spolu brali mít dal normální vztah? Kam se obrátit? Děkuji za odpověď.

Odpověděl: Markéta Kordová

 

Zdravím Vás,

 

jsem ráda, že jste se ozvala. Vztah dvou závislých osob je velký oříšek, obávám se, že to nevyřešíme po internetu. Bylo by vhodné, abyste, a to co nejdříve, někam zašli a vše co je třeba začali řešit. Už s ohledem na to, že máte v péči dítě by to bylo více než rozumné.

 

Netuším, odkud jste. Napište mi prosím znovu a upřesněte jaká města máte poblíž, vyhledám Vám vhodné kontakty, kde byste se mohli nezávazně poradit co dál.

 

Určitě se ještě ozvěte, něco vymyslíme.

 

Markéta

 

 

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko