fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

jsem zavislý

Nikolka83

Dobrý den. Je mi 36.let. V roce 2001 jsem poprvé zkusil pervitin a od té doby ho užívám. Skoro každý víkend,ale většinou se to protáhne na 4.dny. Pervitin šňupu i kouřím zároveň.Mám rád stavy kdy jsem "moc" dám si třeba 0,5g během 2hodin.Pak se nemůžu zastavit, srdce mi strašně buší,mám tlak na hrudi, hrozně se potím,nejde mi skoro rozumět,ale stále se mi zdá, že mi nic není.Tak do toho kouřím skunk a piju vodku.Nejraději pak jdu do herny hrát automaty. Po jízdě jsem pohublý,mám suchou kůži popraskané rty.Jsem strašně unavený, "protivný" ale i lítostiví a v depresích to si říkám, že už si nedám,ale až se trochu oklepu a blíží se víkend tak zlobím znovu. Už bych toho chtěl opravdu nechat. Tohle už trvá cca. 10 možná více let.

Odpověděl: Markéta Kordová

 

Zdravím Vás,

 

tento dotaz jste již zadával, kolegyně Mgr. Gabriela Minařík na něj reagovala. Odpověď naleznete pod kódem 452257, tak se na to podívejte.

 

MK

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko