fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Jak zvladat chute2

Týnka

Moc diky za odpoved. Moc sem si uprimne od napsani sem neslibovala protoze je jasny ze mi prez internet nemuzete dat rozhreseni, ale nakonec sem to zkusila a az me prekvapilo jak moc mi Vase odpoved pomohla a udelala radost! Ikdyz to co radite clovek sam tak nejak vi,slyset to od ciziho a povolaneho cloveka ma mnohem vetsi efekt. To vy mate muj obdiv za to ze venujete svuj cas pomoci lidem ke kterym se vetsina otocila zady,jste super!
S tim rozjizdenim chuti ste to trefili uplne presne,ja se v tom doslova vyzivam a mucim se tim,kdyz nemuzu spat vzpominam a detailne si vybavuju chute a vsechno mozny,nemuzu si pomoct. Ale od doby co jsem dostala vasi odpoved se tomu snazim maximalne vyhybat a mit plno jine prace.
Jinak nikdy jsem se nelecila,ani se za ty dva roky nepokousela nebo nechtela prestat,ted jsem prestala sama.
Pokud bych ve snazeni zustat cista selhala,nebojim se ze bych se nekde z nahleho popudu honem sjela..ja bych si to spis zacala planovat,omlouvat a zduvodnovat a pripravila si nejdriv vhodne podminky at je malej u pribuznych a tak,no a jestli se pristihnu ze s tim planovanim zacinam,vazne radeji zajdu do nejakeho centra nebo za terapeutem,ale doufam ze to nebude treba. Diky a zdravim

Odpověděl: Markéta Kordová

 

Týnko, zdravím Vás.

 

Jsem ráda, že jste se ozvala.

 

Respektuji, že v tuto chvíli nemáte zájem o osobní kontakt. K nám, na Drogovou poradnu můžete napsat kdykoliv, jsme tu pro Vás.

 

Je fajn, že se snažíte o jiné aktivity!

 

Markéta

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko