fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Zatraceny pecko po 5.

STAROSTA

Dobry den.zatim jsem nikde nebyl,prave sedim v cekarne ortopedie (poslal jsem malicek primo do steny botniku pitomec).nicmene zatim,i kdyz si vzpomenu na nektere stavy,kvuli kterym jsem casto podlehl,nechava me to chladnym anebo takoveto vzpominani na stary casy,ktere jak jiste vite po letech pripominaji jen to "dobre" a na zaklade tohoto klaboseni jsme v minulosti casto zacli zhavit telefony a vetsinou to "vyslo",tak se fakt snazim a myslim,ze celkem razantne ukoncuji nebo odmitam a pripominam co to zpusobuje atd. Atd. Mno,tak jsem vysel z ordinace a malicek mam zlomeny,takze budu nejaky cas doma,tak me drzte palce,at jsem silny dal(zatim jsem nic nedokazal,jsou to pitomy 2 tydny).doufam,ze vas touto korespondenci nijak moc neotravuju,to by me mrzelo.mimochodem me taky mrzi,ze v soucasnosti nepracujete s klienty......duvody si vzhledem k vasi zmene prijmeni mohu jen domyslet jednoduchou spekulaci......skoda.pry by me to melo prestat omezovat v pohybu cca tyden(myslim ten malicek)tak se pak hned obratim na nejake to zarizeni vami doporucene.nevim,jestli ten apolinar je uplne vhodny pro me,ale je to pro me nejlepe situovana adresa na prijezd autem,jako ridic kamionu fakt nejezdim autobusem(myslim,ze bych i zabloudil 😂 ) moc vas zdravim a dekuji za zajem.

Odpověděl: Jana Justinová

Dobrý den,

budu Vám držet palce, abyste to vydržel i dál. Každý den dobrý, dva týdny jsou náhodou na začátek dost úspěch. Apolinář je pro Vás vhodný, jennevím, jak dlouho tam budou mít momentálně čekací dobu na přijetí do programu, i ambulantního. Zkuste tam zavolat co nejdřív, nečekejte, až budete zdravý. Do té doby kdykoiv napište, jak se Vám daří.

Držím palce,

s pozdravem

Jana Žáková

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko