fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Nástroje na marihuanu od marihuany

pawl

Zdravím, mám elektronický vaporizér, který už byl parkrát použit. Mám na něj nástavce mimo jíné i na obyčejný e-liquid, ale i na sušinu a tekutinu. Obojí bylo použito. Vadilo by to při kontrole při přejezdu hranic? Jinak žádné drogy nehodlám vézt-v sušině ani jinak.

Odpověděl: Amrit Sen

Zdravím Vás,

 

díky za důvěru. I pokud byste žádné drogy nepřevážel, vystavil byste se riziku, že použitý vaporizér najde policejní pes. Pak počítejte s důkladnou osobní prohlídkou  i všech Vašich věcí, včetně auta, pokud jím pojedete.

 

Stojí Vám možné komplikace a případný záznam o události za to, co myslíte?

Doporučuji Vám tedy nic, co by mohlo souviset s užíváním drog nepřevážet, tam, ani zpět.

 

Pokud byste měl zájem o relevantní právnickou odpověď, můžete se obrátit na specializovanou bezplatnou Právní poradnu A.N.O., která jeje projektem bezplatné právní pomoci, určeným uživatelům/bývalým uživatelů návykových látek (alkoholu a/nebo nelegálních drog) a gamblerům, rodinným příslušníkům či profesionálům poskytujícím adiktologickou péči.


PPANO Poskytuje právní pomoc ve všech odvětvích práva, zejména v oblasti práva trestního, občanského, rodinného, pracovního a zdravotnického. V rámci služeb nabízíme nejen právní konzultace, ale i případnou obhajobu v trestním řízení či zastupování před civilním soudem.
Právní poradenství poskytuje formou osobních, telefonických nebo e-mailových konzultací, také prostřednictvím webové poradny a písemně:

 

Právní poradna A.N.O.
Koněvova 95
130 00 Praha 3 - Žižkov
Telefon.: +420 222 582 932
Mobil: +420 736 760 701
E-mail: ppano@asociace.org
Web: http://poradna.asociace.org/
Webová poradna: http://poradna.asociace.org/webova-poradna/

 

Přeji Vám vše dobré, buďte na sebe opatrný,

Amrit Sen.

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko