fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Zatraceny pecko po 3.

STAROSTA

Dobry den,psal jsem vam sem uz dvakrat.muj druhy dotaz jste bud ignorovali (cemuz se mi vzhledem k problematice nechce verit) nebo jste ji nezverejnili (coz me napadlo,jako moznost,vzhledem k memu dotazu,ktery byl uz celkem konkretni).jestli je spravna druha moznost,tak jsem pekne v hajzlu,ponevadz jsem si samozrejme nikam nenapsal kod otazky a jeho samozrejme zapomel 😨🙄.dovoluji si pripomenout,ze (nyni jiz vim,ze pani zakova) mi po prvnim dotazu velmi hezky a vstricne odpovedela a ja jsem v druhem dotazu mel prani doporuceni konkretniho zarizeni s konkretnim kontaktem bud v praze ci okoli anebo prosbou setkani s ni pokud mozno.dekuji a timto slibuji,ze si hned zapisuji kod odpovedi,abych si byl jist,ze ji naleznu.p.s.:je to blbej tejden a uz vcera jsem se s tim svinstvem dostal do konfrontace,tedy jestli to slovo spravne pouzivem v tuto chvili,jelikoz jsem okamzite a celkem nahlas odmitl.myslim to vazne,ale nevim jestli to dam sam,dekuji.

Odpověděl: Markéta Kordová

 

Zdravím Vás.

 

Žádné dotazy neignorujeme, odpovídáme na veškeré dotazy. Váš druhý dotaz čeká na zodpovězení. Jelikož jste již komunikoval s kolegyní Mgr. Janou Žákovou (dříve Justinovou) záměrně jsem Váš další dotaz přidělila právě jí. Hned jak bude kolegyně k dispozici, odpoví Vám.

 

Děkujeme za pochopení.

 

Za tým Drogové poradny, Markéta Kordová (koordinátor)

 

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko