fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Aplikace pervitinu

pablotaurus

Slyšel jsem, že se pervitin aplikuje přes žárovku. Jak se to provede?
děkuji za odpověď.

Odpověděl: Amrit Sen

Pablotaure, zdravím Vás,

 

díky za důvěru. Odpusťte ale ani já netuším, jakou aplikaci máte na mysli. Mám pouze fantazii, že by mohlo jít o aplikaci kouřením, kdy se pervitin nahřeje na alobalu nad žárovkou, aby mohl sublimovat volněji a pomaleji při nižší teplotě, než z alobalu zahřívaného přímým plamenem. Možné ale je, že se ptáte na něco úplně jiného...

 

Nečekejte však od nás návodné odpovědi, jak se "lépe a účinněji zmastit". Co se aplikací týče odpovídáme především v souvislosti snižovaní rizik, ve smyslu maximální ochrany zdraví a snižování jeho poškození, v rámci reálných možností.

 

Smyslem, posláním a nápní naší práce je především pomoc lidem, kteří trpí v jakékoli souvislosti s užíváním návykových látek, ať už jde o uživatele, jejich blízké, či nejširší veřejnost. Snažíme se mírnit dopady nejen zdravotní, ale i sociální a vztahové. Aktivně se podílíme na destigmatizaci a dekriminalizaci závislých, které informujeme, nabízíme podporu, pomoc, směřujeme je a doprovázíme k léčbě, úzdravě a spokojenějšímu životu.

 

Stačí takto? Píšete poměrně často, takže jsme tu určitě pro Vás. Kdybyste dokázal dotaz konkrétněji specifikovat, nebo se potřeboval ještě na něco doptat, kdykoli napište.

 

Přeji Vám vše dobré, buďte na sebe opatrný,

Amrit Sen.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko