fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Kočka 2

Kocka 2

Ještě jsem se chtěl zeptat jak jdu na vstupní prohlídku tak mi řekli že si mám donést moč...napadlo mě donést moc kamosa co nekouří travu aby aspoň v té moci nic nenašli. Je to nějak rozpoznatelne, aby přišli na to že jsem donesl moc úplně někoho cizího ? A když moc donesu třeba 14 hodin starou, nebudou detekovatelné nějaké složky které se rozpadají a nezjistí že moc není ranní ? Dik

Odpověděl: Amrit Sen

Kocko, opět zdravím,

 

nosit cizí moč k testování, poté, co jste s testy souhlasil, Vám rozhodně nedoporučuji. Dopustil byste se protiprávního jednání s možnými velmi nepříjemnými, závažnými následky.

 

Pokud byste chtěl vědět, za co, a jakou odpovědnost byste nesl, jaká konkrétní rizika a důsledky Vám takové jednání může přinést, doporučuji Vám obrátit se na pracovníky specializované bezplatné Právní poradny A.N.O., která je projektem bezplatné právní pomoci, určeným uživatelům/bývalým uživatelů návykových látek (alkoholu a/nebo nelegálních drog) a gamblerům, rodinným příslušníkům či profesionálům poskytujícím adiktologickou péči.

 

P.P. A.N.O. poskytuje právní pomoc ve všech odvětvích práva, zejména v oblasti práva trestního, občanského, rodinného, pracovního a zdravotnického. V rámci služeb nabízí nejen právní konzultace, ale i případnou obhajobu v trestním řízení či zastupování před civilním soudem.
Právní poradenství poskytuje formou osobních, telefonických nebo e-mailových konzultací a dále také prostřednictvím webové poradny a písemně.

 

Kontakt:

Právní poradna A.N.O.
Koněvova 95
130 00 Praha 3 - Žižkov
Telefon: +420 222 582 932
Mobil: +420 736 760 701
E-mail: ppano@asociace.org
Web: http://poradna.asociace.org/
Webová poradna: http://poradna.asociace.org/webova-poradna/

 

Přeji Vám vše dobré, buďte na sebe i k lidem, opatrný.

Amrit Sen.

 

 

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko