fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Pervitin v 15

XxvallxX

Dobry den na uvod je mi 16 let.Od 15 beru pervitin.Posledni pulrok jiz pravidelne vetsinou pres vikend 1-3x zhruba 0.3mg tkzv,,pravého třepu" z ostravy.jelikoz pritel je vysoko postaveny v zomhle oboru mam ho zdarma prakticky porad.Pritel fetuje pres rok trpi biopolarni poruchou a schyzofrenii.Chci mu pomoct ale nevim jak jelikoz zaroven nici i me.Chci prestat, a nevim zda li jit na odvykani.Vim ze to nejspis uz sama nezvladnu.Pritel se chce jiz delsi dobu zabot a dava to za vinu me.Chci mu pomoct ale on nechce prestat a citi se prazdny.Mam z toho cim dal tim vetei deprese.A pri nasem pernikovem dychanku dokazem tyden nespat a ja tyden nejist s tim ze bez problemu zhubnu pres 12kg.Do toho jsem tyto deprese resila 3 tabletkami 1mg neurolu coz to jeste zhorsilo.Od 13 let hulim ale jen vyjmecne.Moje rodina ani nevi ze kourim.Nevim jestli mam jit na leceni s pocitem ze se kvuli me nekdo zabil a zavrhne me rodina.Anebo se necham psychicky znicit.
1.11.2018 4:28

Odpověděl: Markéta Kordová

Dobrý den.

 

Zřejmě nedopatřením jste zadala totožný dotaz dvakrát. Na první již odpověděla kolegyně Mgr. Gabriela Minařík, tak se na to podívejte. Dotaz spolu s odpovědí naleznete pod kódem číslo 794603.

 

V případě potřeby můžete napsat kdykoliv znovu.

 

Mějte se zatím hezky, MK

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko