fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

benzodiazepiny

zoufala

Dobry den. Chci se zeptat,jak dlouho jsou z moci zjistitelne benzodiazepiny.dekuji za odpoved

Odpověděl: Amrit Sen

Zdravím Vás,

 

díky za důvěru.

Nepíšete, kdo a proč by měl být na benzodiazepiny testován, ani proč by měl mít dotyčný/á problém s případným záchytem, pak by mohla být odpověď relevantnější.

 

Z přezdívky, kterou jste uvedla si troufám odhadovat, že jde o Vás.., nebo snad o někoho blízkého?

Nezbývá tedy, než zůstat v nejobecnější rovině.

 

Přítomnost drog se většinou, v závislosti na druhu testu, ale zejména na frekvenci užívání, jejich množství, kvalitě a také na metabolismu každého testovaného, detekuje v různých časových úsecích.

 

U benzodiazepinů je nutné rozlišit o jaký konkrétní lék, nebo léky jde. Detekce jednotlivých benzodiazepinů úzce souvisí s jejich odlišným vylučovacím poločasem.

 

Krátce působící benzodiazepiny lze detekovat, především z moči, i po několika dnech. Testy z krve přibližně 24 hodin, záleží, jestli šlo o jednorázové užití, nebo pravidelnější užívání.

 

U dlouhodobě působících léků, například u Diazepamu a dalších, lze užití, respektive užívání detekovat z moči až 3 týdny, vzácně déle. Z krve je možnost záchytu kratší.

 

Doba, po kterou lze benzodiazepiny zjistit ze slin a potu, je obdobná jako u testů ze vzorku krve.

 

Pokud se budete potřebovat na cokoli doptat, dozvědět se více, napište, jsme tu pro Vás. Citlivější údaje můžete uvést ve skryté poznámce, nebo budete li si přát, nezveřejníme naši vzájemnou komunikaci vůbec. Pošleme kód, po jehož vlažení na patřičné místo úvodní stránky naší poradny, se dotaz i odpověď znázorní jen a pouze Vám.

 

Doporučuji Vám nezůstávat v případném zoufalství sama, uleví se Vám a dozvíte se, kudy a jak ke spokojenějšímu životu. Svěřte se někomu z blízkých, komu důvěřujete, nebo napište ve kterém, nebo poblíž kterého většího města bydlíte.

Rádi Vám obratem pošleme kontakty na vstřícné, spolehlivé a diskrétní pracovníky bezplatných odborných služeb v dosahu.

 

Internetové poradenství má své limity, není nad osobní pohovor. Jsme v kontaktu s mnoha uzdravenými, jejichž prvním krokem při obratu k lepšímu, byla komunikace s odbornou podporou na síti. Následovaly však kroky další, mám na mysli osobní konzultace s odborníky z pomáhajících služeb, nebo svépomocným společenstvím uzdravujících se a uzdravených závislých.

 

Držím palce, přeji vše dobré, 

kdykoli napište, Amrit Sen.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko