fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Nevolnost a žaludeční problémy

Corinne

dobrý den, v pátek jsme měli takový klasický tah, bez párty jen se sedělo u televize a kecalo..pervitin neberu dlouho ani nijak moc..a kdyz uz ano tak malé množství a polykám zabalený v papírku OCB. byly to 2 noci a nejedla jsem patek skoro nic, sobota vubec a nedele aby se nereklo ctvrtku bagety. jenze me nějak bolel zaludek uz v sobotu a mam na prave strane trochu takovou bouli. celkove me bolel zaludek oba dva dny..a v nedeli se mi udelalo na zvraceni ale pak to bylo dobrý..a kdyz jsem tu bolest zaludku chtela zajíst práve tim kouskem bagety tak bolest sice ustoupila ale najednou se mi v puse zacala tvorit kyselá chuť a udělali se mi puchýřky na jazyku a takový oranžovo béžový az skoro do hneda povlak..vyděsilo mě to..co se mnou může být? může to být i vlivem drogy?

Odpověděl: Veronika Pavlíková

Dobrý den.

 

Věřím, že už jste se mezitím dala tělesně do pořádku. Ano, mohlo to být pervitinem, nebo spíš něčím, co tam bylo přidáno - český pouliční pervitin obecně moc zdravý není. Kdybyste 2 dny vůbec nejedla i bez pervitinu, tak by Vás žaludek bolel. K tomu si vemte nedostatek spánku, vyčerpání organizmu, únavu a špatnou životosprávu a jedno s druhým se to nasčítá a jsou problémy.  Naštěstí většinou jen přechodného rázu, tělo má celkem velkou regenarační schopnost.

 

S pozdravem,

VP

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko