fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Policie v nemecku

Straka

Na nemeckych hranici me kontroluji a chteji me odvezt do nemocnice na odber krve.Musim souhlasit nebo ne?

Odpověděl: Amrit Sen

Opět zdravím, především dobrý den, možná i děkuji...

 

před chvílí jsem odpovídal na Váš obdobný, téměř totožný dotaz. Teď už chápu lépe jen to, že Vás chtěli testovat na hranicích (policie? pohraniční stráž?), nic více.

 

Přikládám tedy kopii předchozí odpovědi:

 

Zdravím Vás, 

díky za důvěru. Podáváte, píšete jen velmi strohé informace. Test sice odmítnout můžete, s rizikem, že to může mít nepříjemné následky.

 

Nepíšete tedy kde, ani proč Vás němečtí policisté, nebo snad pohraničníci, chtějí testovat. Mám na mysli, že pokud by mělo jít například o nehodu, nebo dopravní přestupek a Vy byste měla testování odmítnout, čekejte přísnější postih, nebo dokonce rozhodnutí soudu, jako byste byla intoxikovaná. Otázkou tedy zůstává, jak by případný test dopadl, ale to nejspíš víte, nebo tušíte.

 

Relevantní právnickou odpověď dostanete od pracovníků bezplatné, specializované Právní poradny A.N.O., která je projektem bezplatné právní pomoci, určený uživatelům/bývalým uživatelů návykových látek (alkoholu a/nebo nelegálních drog) a gamblerům, rodinným příslušníkům či profesionálům poskytujícím adiktologickou péči.

 

P.P. A.N.O. poskytuje právní pomoc ve všech odvětvích práva, zejména v oblasti práva trestního, občanského, rodinného, pracovního a zdravotnického. V rámci služeb nabízí nejen právní konzultace, ale i případnou obhajobu v trestním řízení či zastupování před civilním soudem.

 

Právní poradenství poskytuje formou osobních, telefonických nebo e-mailových konzultací a také prostřednictvím webové poradny a písemně:


Právní poradna A.N.O.

Koněvova 95
130 00 Praha 3 - Žižkov

Telefon: +420 222 582 932
Mobil: +420 736 760 701

E-mail: ppano@asociace.org

 

Webová poradna A.N.O.

http://poradna.asociace.org/webova-poradna/

 

Stačí takto? Buďte na sebe opatrná.

Přeji Vám vše dobré,

Amrit Sen.

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko