fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Vůně konopí

Vero.nika

Dobrý den,

chlap má na balkoně trávu, jenže balkon je hned u dětského pokoje a vůně je tak silná, že je cítit po celém bytě, když se otevře okno. Můj dotaz zní, zda to něčemu vadí? Hlavně mám strach o malého.
Nevím, jestli sem tento dotaz patří, pokud ne, tak se omlouvám. Děkuji, Veronika

Odpověděl: Amrit Sen

Veroniko, zdravím Vás,

 

díky za důvěru. Nemáte se za co omlouvat. Chápu Vaši starost a obavy o bezpečí miminka, píšete nám správně. S největší pravděpodobností by se nic závažného stát nemělo, ale vzhledem k tomu, že byste Vy i miminko, měly až do doby sklizně, tedy do podzimu čichat výpary z kanabisových pryskyřic a silic, nelze komplikace, ani případné negativní dopady vyloučit.

 

Doporučuji Vám tedy dotyčného pěstitele kontaktovat a říci mu, ať rostliny okamžitě odstraní. Pokud bude k Vaší výzvě hluchý, volejte policii. Je na Vás, jaké pořadí zvolíte, nebo jestli policii zavoláte rovnou. 

 

Další možností je konzultovat situaci s bezplatnou, specializovanou službou, pracovníky Právní poradny A.N.O..

Dozvíte se, jak účinně, prakticky a bezpečně postupovat.

 

Právní poradna A.N.O. je projektem bezplatné právní pomoci, určený uživatelům/bývalým uživatelů návykových látek (alkoholu a/nebo nelegálních drog) a gamblerům, rodinným příslušníkům či profesionálům poskytujícím adiktologickou péči.

 

P.P. A.N.O. poskytuje právní pomoc a poradenství ve všech odvětvích práva, zejména v oblasti práva trestního, občanského, rodinného, pracovního a zdravotnického. V rámci služeb nabízíme nejen právní konzultace, ale i případnou obhajobu v trestním řízení či zastupování před civilním soudem.

 

Poradenství poskytuje formou osobních, telefonických nebo e-mailových konzultací a dále také prostřednictvím webové poradny a písemně.

 

Právní poradna A.N.O.
Koněvova 95
130 00 Praha 3 - Žižkov
Telefon: +420 222 582 932
Mobil: +420 736 760 701
E-mail: ppano@asociace.org
Webová poradna: http://poradna.asociace.org/webova-poradna/

 

Stačí takto? Přeji Vám i miminku vše dobré, pohudu, bezpečí a klid,

Amrit Sen.

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko