fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

K Pervitnu předdotazy

Daniel

Dobrý den mám nejprve předdotaz,mohu sem napsat otázku ohledně pervitinu a docela nepřijemných věcí díky němu? Dotaz už mám napsaný i uložený, ale je velmi roztržitý,extremně dlouhý,nepřehledný a velice pravděpodobně mě budete mít za narušeného jedince.. no vše nedokonalé až hrozné,ale lépe to nejsem schopný napsat a zároven správně popsat,ale vše v něm napsané je pravda, mohu ho sem dát nebo ne? a druhá věc je nemužete mě nijak hrotit i kdybyste dospěli k závěru že sem naprostý šílenec?

Odpověděl: Markéta Kordová

Daniely, dobrý den.

 

V klidu, pošlete to sem, nějak se tím prokoušeme. Pokud budete chtít, nemusíme dotaz a odpověď uveřejňovat na veřejné části webu, můžete obojí pověsit tvz. skrytě - to znamená, že je třeba zapsat si někam kód, který po vložení dotazu obdržíte, abyste si podle něj mohl vyhledat odpověď. V tom případě nikdo (krom pracovníků této Drogové poradny) Váš příspěvek neuvidí. Je to tak OK?

 

Mějte se zatím fajn, Markéta

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko