fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

trvání účinků drog

mrswhich

Syn měl v pondělí pozitivní test v moči na U-AMPH, U-MET,U-Mor, U-THCm U-BZD, U-MDMAextáze (citováno z lékařské zprávy). Drogu podle jeho vyjádření užil nevědomky v noci na pátek. Já jsem ještě našla pozůstatky výroby pravděpodobně odvaru z amkovic (neděle). V pondělí měl nekoordinované pohyby, potíže s chůzí, s artikulací a halucinace. Potíže s chůzí a problémys motorikou přetrvávají i dnes (středa večer, dále přetrvává spavost. Jsou uvedené příznaky podle vás následkem přítomnosti drog v organizmu (syn tvrdí, že je nemocný a s drogami to nemá nic společného) a jak dlouho mohou drogy takto účinovat?
Děkuji za odpověď.

Odpověděl: Zbyněk Oktábec

Dobrý den,

 

to je těžké říci - to co píšete jsou screeningové testy, které nespecifikují konkrétní látku. Trvání účinku je nutno specifikovat a pak je možno říci jak dlouho může trvat účinek... Také je nutné vědět jaké látky syn užil a k tomu vztahovat případné účinky.

 

S pozdravem

Dr. Zbyněk Oktábec

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko