fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Operace

Silfa

Dobry den, mám dotaz. Dnes jsem 12 den po operaci krčních mandli a za 5 dnů si chci dat čtvrtku extáze -což bude po 17dnech operace.krcni mandle mi trhali obě , protože se mi tam neustále objevoval streptokok, jaterní testy mám v pořádku a imunitu už skoro taky . Chci se zeptat,jak moc to muže zapůsobit na tu imunitu.. jsem cista už 2,5 měsíce.Myslite, ze po čtvertce by se mi v tele mohl udělat opět streptokok a sednou někam jinam? Extáze má asi 200mg :4 vyjde na 50mg, což mi nepřijde tolik. Velmi Vám děkuji za odpoveď😇

Odpověděl: Veronika Pavlíková

Dobhrý den,

 

těžko říct. Obecně jsou amfetaminové drogy (i MDMA patří mezi amfetaminy) pro organizmus dost vyčerpávající. Organizmus se nabudí a pak následuje únava. Pokud je tělo oslabené, je víc náchylné k infekci. Streptokok Vám může udělat infekci jak po MDMA, tak i bez ní, spíš jde o to, jestli budete v kontaktu se streptokokem. Je to na Vás, přímá souvislost mezi MDMA a nákazou streptokokem neexistuje.

 

S pozdravem,

VP

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko