fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Cestování poppers

Pavel

Dobry den, chtel bych se zeptat jestli je legální vzít si poppers sebou na Bali letim přes Qatar jestli kvůli tomu nebudu mit žádné problémy. Diky za odpoved

Odpověděl: Amrit Sen

Pavle, zdravím Vás,

 

díky za důvěru.

Odpusťte, že nemám detailní přehled o "zakázaných", látkách na Bali. Ke koloritu Bali, na rozdíl od Kataru, patří sexshopy. Pokud jsou Poppers na Bali legální, určitě je tam koupíte o hodně levněji, než u nás.

 

Je nasnadě, že v Kataru byste zásadní problém mít mohl. Navíc, Poppers jsou velmi těkavé, takže každý vycvičený pes by je našel na první dobrou.

 

Doporučuji Vám kontaktovat specializovanou bezplatnou Právní poradnu A.N.O., která je projektem bezplatné právní pomoci, určeným uživatelům/bývalým uživatelů návykových látek (alkoholu a/nebo nelegálních drog) a gamblerům, rodinným příslušníkům či profesionálům poskytujícím adiktologickou péči.


Právní poradna A.N.O. poskytuje právní pomoc ve všech odvětvích práva, zejména v oblasti práva trestního, občanského, rodinného, pracovního a zdravotnického. V rámci služeb nabízí nejen právní konzultace, ale i případnou obhajobu v trestním řízení či zastupování před civilním soudem.


Právní poradenství poskytuje formou osobních, telefonických nebo e-mailových konzultací, nebo prostřednictvím webové poradny a písemně.

 

Právní poradna A.N.O.

Koněvova 95
130 00 Praha 3 - Žižkov
Telefon: +420 222 582 932
Mobil: +420 736 760 701
E-mail: ppano@asociace.org
Web: http://poradna.asociace.org/
Webová poradna: http://poradna.asociace.org/webova-poradna/

 

Nejsem si jist, že pracovníci poradny vysypou z rukávu přehled, kde ve světě a jaké drogy, či psychoaktivní látky, jsou legální, či ne. Určitě Vás však mohou nasměrovat, jak se k požadovaným informacím dostanete.

 

Doporučuji Vám tedy Poppers, ani jiné drogy rozhodně nepašovat, ani je pokoutně nenakupovat. Vyhnete se tak uvěznění. Trestní sazby jsou zejména v islámských státech diametrálně odlišné a věznice rozhodně nepřívětivější, než naše.

 

Přeji Vám vše dobré, buďte na sebe opatrný,

Amrit Sen.

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko