fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Injekce

pepa

Dobry den kde si mam strelit kdyz mam rozpichane zily..

Odpověděl: Jakub Chudomel

 

Zdravím vás Pepo,

 

díky za dotaz.

 

Myslím, že si trochu odpovídáte sám - ptáte se kam, když nemám kam. Tedy - když chcete aplikovat do žíly a nemáte ji k dispozici, tak to asi nepůjde. Dobrá rada nad zlato, že...?

 

Podle mého tak otázka spíše zní, jak si mám aplikovat, když mám rozpíchané žíly a již to do nich nejde.  Drogu lze užít mnoha způsoby. Podrobně se touto otázkou zabýval např. časopis SANANIMu pro uživatele drog Dekontaminace, dostupný i v elektronické verzi na stránkách www.edekontaminace.cz.

Tedy spolknutím drogy, šňupáním, a je i řada dalších možností. 

 

Krom toho se chci zeptat, zda jste v kontaktu s nějakým Kcentrem. Ono lze brát dogy, aplikovat si je nitrožilně, a přitom nemít zdevastované žíly. V kcentru vám mohou pomoci radou, ale také ošetřením a účinnou mastí na ochranu a regeneraci.

 

V Praze je více výborných Kcenter. Jedno provozuje SANANIM na Smíchově, Na Skalce 819 - více informací a kontakty najdete zde - http://sananim.cz/kontaktni-centrum-(kc).html.

 

Pokud byste stál o mimopražský kontakt, napište kde.

 

I když berete drogy, můžete o svůj zdravotní stav dbát a vyhnout se tak nepříjemným komplikacím - například i takovým, že si nemáte kam dát.

 

J.Chudomel

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko