fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Deniban a marihuana

Danynka

Dobry den.Mam strach.muj muz bere uz mesic deniban 1tbl.na noc ale denne kouri travu uz 15let.leky bere na zapomenuti odmilovani se k milence se kterou me podvedl pred 8mesici.dari se uz k ni citi nenavist rekl pac ho podvedla s druhym.jsme stale spolu.ale vcera se me zeptal zda ta jeho zivotni pojistka se tez vztahuje na sebevrazdu.vydesilo me to.leky bere .vlastne ani nechodi k lekari nekonzultuje to s nikym ty jeho stavy nechce.na vic zadny lekar nevi ze kouri travu.poradte.prosim co nejdrive.nema psychologa ani psychiatra.deniban byl vlastne napsan me ale dala js leky brat jemu ja pac byl na tom velice zle.navic nema chut na sex.myslim si ze je to tema lekama.drive mohl a chtel i 3x za den.poradte.
Ale spolu mluvime a vim ze by si nikdy nic neudelal ma rodinu.ale presto me to vydesilo ta jeho otazka.

Dekui budu cekat

Odpověděl: Jana Justinová

Dobrý den,

nepodceňovala bych žádné partnerovy otázky. Žádny odborník s ním nemluvil, nezhodnotil jak vážný je jeho stav. Navíc kombinuje antidepresiva s marihuanou, to není dobrý nápad, a k tomu ta antidepresiva nebyla vůbec určena jemu. Nechuť k sexu s nimi může souviset, bývá to dost častý následek užívání některých antidepresiv. V každém případě bych doporučovala, aby partner navštívil osobně psychiatra a nechal si předepsat to, co bude jemu opravdu vyhovovat.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko