fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

extáze za volant

doktor komorous

Dobrý den, chtel bych se zeptat kdyz dneska vecer spolknu extazi můzu zitra odpoledne bezpečně za volant aniž by byl problem s policejní hlidkou a drogovym testem co znamená hodnota 10 ng a jaky je pripadne postih kdyz ucinna latka mdma přes noc z tela vyprcha. Dekuji za odpoved

Odpověděl: Markéta Kordová

Zdravím Vás.

Uvádím orientační údaje poskytnuté ústřední toxikologickou laboratoří:

 

Extáze - detekce z moči max 14 dní, při občasném užívání se testy negativizují cca do týdne - detekce z krve 1 - 3 dny, detekce ze slin je stejná jako detekce z moči.

 

Takže pokud dnes užijete extázi a zítra odpoledne budete řídit, s největší pravděpodobností Vám vyjde reaktivní test, pokud budete testován.

 

10ng netuším, v jakém smyslu to myslíte, neumím tedy odpovědět.

 

Co se týče případných postihů, to už je bohužel zcela jiná odborná oblast a otázka spíše na právníka. Můžete se spojit s bezplatnou právní poradnou specializující se přímo na oblast nelegálních drog. Stejně jako my, mají na svém webu poradnu, kde můžete jejím prostřednictvím zadat nezávazný, bezplatný a anonymní dotaz, zde: http://poradna.asociace.org/webova-poradna/ nebo si tam ráno přímo zavolat tel.: 222 582 932, mobil: 736 760 701 či poslat email: ppano@asociace.org.

 

Mějte se hezky, doporučuji opatrnost a zbytečně neriskovat.

 

S pozdravem, MK

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko