fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Metamfetamin v krvi

Anonym23

Dobrý den,
Při silniční kontrole jsem měl pozitivní test na drogy konkrétně na pervitin, teď mi přišel dopis ať se dostavil ke komisí a nález v krvi je 120ng/ml nevíte prosím jaký postih mi za toto množství hrozí?
Předem děkuji za odpověď.

Odpověděl: Markéta Kordová

Zdravím Vás.

Je to spíš otázka na právníka, jde již o jinou odbornou oblast. Doporučuji spojit se s Právní poradnou ANO, která se přímo specializuje na problematiku legislativy a nelegálních drog. Dostanete ucelené a aktuální informace. Na osobní schůzku je nezbytné se předem objednat (poradenství je bezplatné).

 

Pokud žijete někde jinde nebo se Vám z nějakých důvodů nechce, můžete se s poradnou spojit buď telefonicky, přes email nebo prostřednictvím jejich webové poradny jako tady u nás (zadat tedy nezávazný, bezplatný a anonymní dotaz - odkaz zcela dole).

 

Právní poradna A.N.O.
Koněvova 95
Praha 3 - Žižkov

 

Tel.: 222 582 932, 736 760 701 (pracovní dny)

 

Email: ppano@asociace.org

 

Více zde: http://poradna.asociace.org/

 

Webová poradna: http://poradna.asociace.org/webova-poradna/ (odpovědi jsou zpracovány většinou v řádu dní, max do týdne).

 

Mějte se hezky, MK

 

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko