fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Marihuana Dojezd

StaviMichal

Zdravím, mám dotaz.
V sobotu sme si dali pár koláčků z trávy. Já osobně jsem jich měl kolem 5ti. Dělala to kamarádka a dala prý celou hrst listů z osekaných palic do koláčků. Večer sem cítil menší točení hlavy ale pak mi začalo být zle. Tak sem se najedl a šel spát. No byla to síla. Nejsem hulič ale párkrát sem si dal. Cca jednou ročně. Je středa a já sem pořád mimo. Točí se mi svět. Zasekavám se a necítím dotyky ani tak celkově nemám chuť v puse nic. Nevím co se děje a už to trvá dost dlouho. Chtěl bych vědět co dělat abych to vrátil do normálu.

Odpověděl: Gabriela Koryntová

Dobrý den, Stavi,

 

věřím, že všechno dobře dopadne. Dnes už je pátek, možná je vám zase o něco lépe. Pro případ, že by tomu tak nebylo, napište mi, která větší města jsou vám dobře dostupná. A co Praha? Sehnala bych vám kontakt na někoho, za kým byste mohl bez obav zajít. Někoho, kdo vás nebude soudit za experiment s marihuanou, naopak vás vyslechne a pomůže.

 

Budu ráda, když dáte vědět, jak jste na tom.

Zdraví,

Gabriela Minařík.

 

 

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko