fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

Pro MUDr. Minaříka

Sára

Dobrý den pane doktore. Včera jsem si přečetla Vaši odpověď a rozhodla jsem se, že u Vás každopádně zastavím. Seběhlo se zase několik okolností, které mě naprosto "odrovnaly". Víte, já jsem si vědoma, že máte spoustu práce a hlavně mnohem vážnějších případů, ale já asi opravdu potřebuji Vaši pomoc. V tuto chvíli je mi příšerně, připadám si jak prašivý pes. Ráno jsem byla u paní neuroložky a bylo to, řekla bych, víc než hrozné. Vysvětlila jsem jí, že jsem závislá na tramalech a jestli bychom nemohly přejít na nějakou jinou formu léčení, bez léků. Chápu, že paní doktorka je velmi vytížená, ale její odpověď mě dá se říci šokovala - lékařka a odbornice je prý ona a jestli mám v úmyslu mařit postupy jejího léčení, pak si prý mám najít jiného doktora. Celá má závislost je prý pouze histerie a ona se mnou nehodlá ztrácet čas. Fajn, až potud bych to snesla, ale...Od včerejška mě bolí hlava, teď sedím v práci, střídavě chodím zvracet a migréna se mi rozjela natolik, že to nebudu moct bez prášku vydržet, vím, že jsem slaboch, ale... jen pro tentokrát? Za hodinu musím do studia, nemohu to zrušit, ani odložit, nemůže to za mě udělat ani nikdo jiný, slabá "omluva", já vím, ale jinak to nezvládnu. Mohu Vám tedy zavolat? Můžete mi nějak pomoci? Budu Vám velice vděčná, za jakoukoliv pomoc či radu.

Odpověděl: Jakub Minařík

Rád vás uvidím. Tel. je 02/20 80 31 30
P.s. Já teď nemám moc jasno, zda tramal nyní berete, nebo ne. Pokud vám jej stále ještě vaše lékařka předepisuje a máte jej-možná není nezbytné jej okamžitě vysadit a trpět. Víte-v tuhle chvíli nemáte v ruce žádnou jinou terapii, která by vám přinášela úlevu. A není ani nezbytné vysazovat léčbu okamžitě. Víte co chcete a kroky jste začala podnikat. Stačí když půjdete, nemusíte běžet. :-)
Držím vám palce.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko