fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

metamfetamin vs. speed

zarja

Sám peří neberu. Jen mám pocit, že málokdo ví, že český pervitin (až na malé výjimky) pochází z domácích varen, které se víc než laboratořím podobají spíš alchymystickým doupatům. Vaří se z modafenu, paralenu+, velmi málo z čistého efedrinu (kde ho taky vzít?). Nemluvím o tom, že technologie také nemá nic společného s laboratoří, spíš se hraje "jak to vyjde". výsledkem je sračka (odpusťte mi ten výraz), kterou se ubohá troska dealer nestydí prodat těm, co jsou ještě níž. pokračuje to vyrážkou, psychickými problémy, atd. nemluvě o tom, že skoro všichni smaží přímo do trubek :( na západ od naší vlasti užívají všichni raději čisté amfetaminy (speed), i když jsou samozřejmě dražší. navíc si střílí jen opravdové trosky, zbytek "pokojně" inhaluje výpary z nahřívaných krystalů. zdá se mi, že osvěta stále pokulhává. určitě víc než snaha dealerů prodat co nejvíc za co nejdráž s co největším ziskem. jaký je váš názor?

Odpověděl: Martin Hulík

Jisté je, že injekční aplikace je z mnoha důvodů nejrizikovější i to, že čistota drog u koncových dealerů je tristní. Pervitin je taky co do účinků silnější než amfetamin.
Nějak mi ale uniká, na co se vlastně ptáte. Jestli je to výzva, aby injekční uživatelé pervitinu přešli na neinjekční užívání jiných stimulantů, obávám se, že ji hned tak někdo nevyslyší - a podle mě to taky není žádná výhra.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko