fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

THC vs.(!!) dusevni pohoda

neversmokeagain

Dobry den, rad bych se zeptal zda mohou stavy (vyrazne zhorsena pamet, deprese, naladovost, strach, neschopnost soustredeni atd atd..), ktete jiz pres dva mesice "prozivam", souviset z drivejsim uzivani marihuany (SKONCIL sem prave cca pred 2 mesici:) Jak dlouho mohou jeste trvat a jaky vliv na tuto dobu muze mit obcasne uzivani alkoholu, potazmo prilezitostne marihuany? Predem diky za odpoved. C.

Odpověděl: Dana Pěčová

Určitě je důležité, jak dlouho a kolik jste před tím marihuany užíval. Vše co popisujete jsou vedlejší účinky. Patří sem mimo jiné i poruchy potence. Alkohol může tyto stavy ještě podpořit. Možná by bylo dobré v dohledné době ani občas, ani příležitostně neužívat alkohol a marihuanu a plně se vyabstinovat. Můžete tím dobu odeznění těchto stavů zkrátit. Kdyby vaše obtíže neodeznívali, ozvěte se. Rádi vám poradíme a nebo se společně s vámi pokusíme najít nějaké smysluplné řešení. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko