fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

pupinky - a dalsi

Ondra

Vite, beru sice rok a pul pervitin, Nicmene strach z HIV a AIDS me tak zastrasil, ze si po kazde beru ciste jehly. Nicmene znate prostredi, kde vsude se drogy povaluji a z toho mam strach a dosel jsem i k teto variante. Ted treba tyden abstinuju, veskere tyto 'pupinky' na mem tele zmizly. Jsem HIV - podle poslednich testu. Dekuji Vam velmi za vasi pomoc. Musim se Vam priznat zkousel jsem abstinovat asi 4 mesice, kdyz si reknu konec konec, nedela mi to problemy, ale nejhorsi je vzdy to prostredi a lidi kolem Vas, oni se Vas pokuseji vzdycky ztahnout dolu a obcas se jim to povede a pak v tom chvili litate. Cekam ted zase na dobu kdy nebudu muset jezdit do mist, kde se drogu vyskytuji a budu moct zase chvili abstinovat. Je to silene, ze?

Odpověděl: Jakub Minařík

Jak vás tak čtu, tak mě tak napadá, že bych vám mohl nabídnout nějakou pomoc. Myslím, že byste téhle nabídky měl využít dříve, než budete doopravdy HIV +. Myslím, že stojíte před rozhraním, za kterým už drogy nezvládnete tak snadno. Pokud byste měl zájem, zkuste se ozvat-třeba jen nezávazně. Konatkt máte od minula. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko