fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

boule na rukach

XXX

mam velkej problem,chtela sem ho resit s Vama,ale bohuzel po behani po Praze sem zadny K centrum nenasla a pomoci sem se nedohledala-hledala sem v Osadni 2 i v Haskove ulici 17.po dvoumesicni aplikaci nitrozilne pervitinu-asi dvakrat-trikrat tydne mam boule na obou rukach,takovy ztvrdly zily a na tom miste mam boule,maly,ale tvrdy .A kdyz si do ty zily slehnu,tak mi vytejka pak takova cerna krev.Muzete mi rict co to je?Nejspis nasledek spatnyho šlehani.Zmizi to?Jak tomu predchazet?Myslite ze najdu misto v Praze kde mi pomohou?Dekuji za odpoved.

Odpověděl: Jakub Minařík

To co popisujete by mohlo bejt lecos. Třeba taky takový malý abscísky. To jsou opouzdřené dutiny vyplněné hnisem. Tak je nemačkejte, pokud by praskly, mohla by se vám rozjet docela vážná infekce.
To káčko najdete tak, že se postavíte na křižovatku ulic Jateční a Osadní a dobře se rozhlédnete, tak to nemůžete přehlédnout. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko