fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

pro J.M.

Kačka

Zdravím Vás pane Minaříku, teď jsem si přečetla odpověď a včera večer mi akorát manžel volal. Říkala jsem mu, že bychom měli někam zajít, že mu pomůžete a on na to, že u Vás už byl (šel tam s bráchou) a že to k ničemu nebylo. Prý tam s ním nikdo jeho konkrétní situaci neřešil a jenom jste mu sdělili obecně formy léčby, bez jakéhokoli doporučení k jeho případu. Já u toho nebyla, ale myslím si, že on není úplně rozhodnutý. Ví, že má problém, ale myslí si, že už to nemá smysl. Potřeboval by nějakou motivaci, ale ani já tou patřičnou motivací asi nejsem, takže to je začarovanej kruh. Taky nevím jak s ním jednat. Mám mu prostě dát "ultimátum", že dokud se nepůjde léčit, ať mi nevolá a dělá, že mě nezná anebo naopak mu dávat najevo, jak mi na něm záleží, jak se o něj bojím a jak se na mě může kdykoli obrátit? Vyhledává mě vždycky, když je mu smutno a když má deprese a prostě slabé chvilky (tak jednou za týden). Opět děkuju za odpoveď, jinak jste super!

Odpověděl: Jakub Minařík

Můžete dorazit s manželem vy. Můžeme vaši situaci probrat a pokusit se společně najít východisko. Pokud byste oba chtěli, zavolejte, dohodneme si schůzku. telefon je 02/803130.

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko