fb

Nacházíte se: Úvodní stránka O poradně Prohledat odpovědi Dotaz

Zadejte dotaz

Prohledejte jiľ zodpovězené

Nevíte, jak se zeptat

extaze ,PMA,predavkovani

Lili

Je mi 18 a pred 2 mesici jsem si na party dala tabletu v domneni,ze je to extaze,ale postupem casu sem zacala pochybovat,jestli se nejednalo o smrtelnou PMA.Tableta byla mnohem mensi s logem Mitsubishi.Najela mi az po 3 hodinach.Behem te doby sem jeste vydejchala 3 balonky s rajskym plynem.Asi 10 minut po najezdu sem byla nejrychlejsi clovek na party,pak se mi udelalo strasne zle.Tres svalu,zrychlene dychani,zvraceni,halucinace,buseni srdce,nemohla sem mluvit,chodit,bylo mi na omdleni,atd,ale bala sem se,ze umru.Prozila sem si strasny peklo,ktery si dokaze predstavit jen malokdo.Trvalo mi to 14 dni nez sem zacla trochu normalne fungovat!A po tech 14 dne vysel v Blesku clanek,ze u nas zemrel 1.clovek na predavkovani PMA.Co kdyz sem mohla byt 1. JA?!Myslite,ze sem mohla mit v sobe to posrany svinstvo?Od te doby mam zdravotni potize a nevim co s tim.

Odpověděl: Jakub Minařík

No, je možné, že to bylo to posraný svinstvo. Pokud máte zájem řešit váš stav s nějakou odbornou pomocí, tak se ozvěte. Já bych to na vašem místě asi udělal. Co to bylo už asi nezjistíme, ale asi bychom se mohli pokusit ovlivnit některé obtíže, které máte. Takže, telefon je 02/803130. :-)

Zpět

Veškeré materiály a texty na stránkách této poradny včetně zodpovězených dotazů jsou majetkem SANANIM z.u..
Jejich kopírování a jakékoli další využití je možné výhradně se souhlasem SANANIM z.u..
Creative Commons Licence Creative Commons Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 3.0 Česko